Betoverende elektrische gitaarklanken in jouw huiskamer of tuin, met Phil Karis als gepassioneerde solo gitarist.


Graag neem ik je mee op een intieme muzikale reis. Ervaar de emotie en de passie van live gitaarmuziek tijdens jouw exclusief huiskamer- of tuinconcert.

Dit kan tijdens een speciale gelegenheid die reeds op de planning staat, maar je kunt dit mini-concert ook als reden zien om die speciale gelegenheid te organiseren.

Het repertoire is uiteenlopend in stijl maar de rode draad in mijn optredens is gevoel en sfeer. Naast dat je kunt genieten van mijn eigen werk, komen ook bekende liedjes aan bod van o.a. Carlos Santana, Eric Clapton, Steely Dan, Dire Straits en Pink Floyd.

Afhankelijk van de setting van het optreden – in overleg – kan ik jullie meenemen op een muzikale reis. Ik zal dan vertellen hoe mijn liedjes tot stand zijn gekomen, en welke uitdagingen er in 10 jaar tijd op mijn pad zijn gekomen tijdens het uitbrengen van mijn album.

De waarde van dit unieke persoonlijke optreden is €497 inclusief 9% BTW, exclusief reiskosten.

Ik kom graag bij jou thuis muziek maken. Ik heb er zin in!

VeelGESTELDE VRAGEN

Mag ik verzoeknummers aanvragen?

Jazeker! Verzoeknummers kunnen ingevoerd worden in het aanvraagformulier. Dit hoeven niet persé instrumentale liedjes te zijn. Ik kan ook jouw favoriete song omzetten naar een instrumentale versie (onder voorbehoud van haalbaarheid). Het eerste verzoeknummer is gratis, daarna zijn er kosten aan verbonden.

Hoe lang duurt een optreden?

Dit is altijd in overleg, maar ga uit van een standaard duur van 60-90 minuten. Langer spelen kan in overleg tegen een meerprijs.

Kan ik je ook boeken voor een zakelijk evenement?

Zakelijke boekingen gelieve niet via deze pagina. Neem contact met mij op per e-mail

Speel je met band?

De huiskamer- en tuinconcerten zijn in de basis solo met backingtracks. Mocht je mij met een volledige band willen boeken, stuur me dan even een e-mail.

Waar kan ik je muziek beluisteren?

Mijn muziek is beschikbaar op alle streaming services, waaronder Spotify, Apple Music, en YouTube. Mocht dit niet een van je favoriete plekken zijn om muziek te luisteren, neem dan contact met op.

Over Phil

Phil Karis is een Nederlandse muzikant die smaakvolle en harmonieuze instrumentale gitaarmuziek creëert, geïnspireerd door elementen uit rock, soul, jazz en blues. Terugkijkend naar het gouden tijdperk van instrumentale muziek, worden Phil's composities gekenmerkt door oprechte melodieën en subtiel virtuoos vakmanschap. Zijn nieuwe album 'Hidden Treasures' is het hoogtepunt van een leven gewijd aan muziek en een absolute must voor elke gitaarliefhebber.

Geboren in een muzikale familie, waar zijn vader zelf gitarist was, ontwikkelde Phil van nature een liefde voor muziek uit de jaren 70 en 80. Hoewel hij af en toe formele studies heeft gevolgd, eerst aan een lokaal Nederlands conservatorium en later aan het Musicians Institute in LA, is hij grotendeels autodidact, wat heeft bijgedragen aan zijn kenmerkende stijl.

'Hidden Treasures' toont op indrukwekkende wijze de perfecte mix van techniek, emotie en gevoel die Phil als gitarist belichaamt. Elk van de 12 nummers op het album krijgt een eigen karakter en weerspiegelt de diversiteit en veelzijdigheid van Phil's muzikale achtergrond. Hij blijft nieuwe sonische territoria verkennen, terwijl hij trouw blijft aan het creëren van meeslepende, oprechte en toegankelijke muziek die aangenaam in het gehoor ligt.

Luister naar mijn muziek

Spotify

Apple Music

YouTube

© 2024 Phil Karis. All rights reserved.

>